Eljero Elia haalt onder Instagram-post van ESPN genadeloos uit naar Jan Joost van Gangelen

4 mei 2024, 13:03
Foto: © Imago/ESPN

Roda JC-stadionspeaker Wim Frijns ging vrijdagavond pijnlijk de fout in, toen hij omriep dat de Limburgers gepromoveerd waren ten opzichte van FC Groningen. ESPN deelt een interview van de stadionspeaker op Instagram en krijgt reactie van Jan Joost van Gangelen, die plotseling aangepakt wordt door Eljero Elia.

De fans van Roda vierden al uitbundig feest en bestormden het veld, niet wetende dat Groningen in de laatste secondes nog de gelijkmaker scoorde op bezoek bij Telstar. Hierdoor blijft het verschil tussen Roda en Groningen drie punten, terwijl de Trots van het Noorden een beter doelsaldo heeft. Volgende week vrijdag spelen beide ploegen tegen elkaar in de Euroborg en wordt de strijd om promotie naar de Eredivisie daadwerkelijk beslist.

Artikel gaat verder onder video

Frijns deed tegenover ESPN zijn verhaal en kan op positieve reacties rekenen van Van Gangelen. “Grote klasse van deze man, meteen er staan en een eerlijk verhaal vertellen. Respect”, zegt de presentator die een emoji van een applaus aan zijn reactie toevoegt. Oud-voetballer Elia reageert onder de comment van Van Gangelen: “Kan jij ook een voorbeeld aannemen”, zegt hij.

Elia voegt vervolgens een knipoog-emoji toe aan zijn reactie, maar het is alsnog onduidelijk waar de voormalig aanvaller op doelt. Mogelijk gaat het om een incident uit 2020, toen Elia middels een Instagram-video keihard uithaalde naar Van Gangelen en Kenneth Perez, die foutieve informatie over hem hadden gedeeld.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen